Z blagovno znamko Kot doma združujemo pridelke iz slovenskih kmetij.

S kmeti, s katerimi sodelujemo, načrtno sejemo na poljih pridelke, katere ustrezno predelamo in jih nato ponujamo na trgu.

Naša pot, je skupna pot s slovenskimi kmeti, s ciljem po večji samooskrbi s prehrano v Sloveniji. Naš skupni cilj je, ponuditi potrošniku domače izdelke po konkurenčni ceni in visoki kvaliteti z najkrajšjo potjo iz polja do mize.

Ves čas delamo na razvoju novih izdelkov in širitvijo asortimana ter tako skrbimo za nove priložnosti izdelkov iz domačih kmetij.


  1. SONČNIČNO OLJE HLADNO STISKANO 1L

Sončnična semena so skrbno pridelana in stiskana izključno po postopku hladnega stiskanja, saj s tem zagotavljamo ohranitev vitaminov in mineralov.

  1. OREHOVO OLJE 250ML

Olje skrbno stiskamo iz slovenskih orehov. Uporabljamo ga kot začimbo hladnih jedi, kot so solate, sir ipd.

  1. MOKA AJDOVA 1KG

Uporaba je vsestranska. Uporabljamo jo kot sestavino slovenskih, tipičnih jedi kot so štruklji, žganci, kruh…

 

  1. MOKA KORUZNA 1KG

Je tipične zlato rumene barve. Njena uporaba je široka. Je rahlo sladkastega okusa, zato jo lahko dodamo tudi sladicam. Odlična je tudi za pripravo žgancev ali koruznih žličnikov.

  1. MOKA RŽENA 1KG

Ržena moka sodi med najkakovostnejše vrste moke. Rž je krušno žito sorodno ječmenu in pšenici. Je značilne temnejše barve in primerna za pripravo slaščic  in kruha. Izdelkom na zdrav in naraven način podaljšuje svežino in povečuje gostoto.

  1. OREHI JEDRCA 170G IN OREHI JEDRCA 500G

Orehi vsebujejo veliko dragocenih maščob in mineralov, zato so pomembni v prehrani skozi vse leto. Orehova jedrca so ročno prebrana, s tem zagotovimo ohranjanje lepe oblike samih jedrc in boljšo kvaliteto. Prav tako za celoten čas zagotavljamo hladno verigo, zato je žarkost in grenčica, ki je lahko občutna pri uživanju orehov skoraj nična.

  1. POLENTA 500G

Pripravljena je samo v 3 minutah. Ima značilno zlato rumeno barvo in je prijetnega okusa. Pripravljamo jo lahko kot samostojno jed, jo dodajamo v kruh ali celo z njo pečemo sladice.

  1. AJDOVA KAŠA 500G

Ajdova kaša je nezahtevno a hranilno bogato in zdravo žito. Primerna je prav tako za kuhanje kot za peko, za sladke in slane jedi, kakor tudi za osvežilne solate med vročimi poletnimi dnevi.

  1. PROSENA KAŠA 500G

Prosena kaša vas pripelje do spominov iz otroštva. Pripravljamo jo lahko na več načinov, kot sladko jed, kot solato ali celo kot glavno jed. Njena uporaba je neskončna, a zelo zdrava za celotno telo.


Vas zanima kateri od produktov iz naše ponudbe?

Kliknite tukaj in oddajte svoje naročilo.